Друг Лепса Червоненко пояснив, чому Лорак їздить до Росії

7 жовтня 2014, 16:03

Колишній губернатор запорізької області Євген Червоненко поділився міркуваннями з приводу того, чому співачка Ані Лорак досі виступає у Росії.

Сам він, наприклад, теж не погребував влітку візитом на день народження російського композитора Ігоря Крутого. От і Лорак теж там була, повідомляє "Світське життя".

"Так була. Я відкрию вам таємницю, ніде це не говорив. Я був на "Новій хвилі" і так сталося, що я і Ані Лорак були єдиними з України, хто був на 60-річчі Ігоря Крутого. Поміркуйте, що багатьом відомим людям роблять пропозиції, мовою мафії, "від яких не можна відмовитись", - заявив Червоненко.

Червоненко пояснив візити Лорак до Росії пропозиціями, від яких неможливо відмовитися

"Це дуже боляче, особливо тим особистостям, які вже склалися, які вже великі, вони своїм трудом, розумом, талантом це заробили. І вони мусять грати дурня", - зауважив Євген Альфредович.


"І вони мені починають розповідати про бандерівців. А я кажу: "Я жидобандерівець також". Зрозумійте їхній стан! Вони розуміють все, що відбувається. А стати у весь зріст, як ми встали у 2004 і сказати: "Ні, так не буде - сил немає", - додав політик.

На зауваження про те, що Макаревичу вистачило сил встати, Червоненко сказав:

"Василь Стус теж встав. Є великі особистості, в майбутній Росії буде вулиця Макаревича. Він - зумів, а скільки не може?".

Нагадаємо, Червоненко з Лорак також були на відкритті розважального закладу Григорія Лепса у Києві.

Фото "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів