Орбакайте відхрестилась від концерту в Києві

20 жовтня 2014, 15:59

Російська співачка Крістіна Орбакайте відхрестилася від виступу в Україні.

Артистка запевнила, що не планувала жодного концерту в Києві цього року, а українські афіші просто брешуть.

Днями стало відомо, що київський концерт Орбакайте скасовано, пише "Супер.ру".

Донька Примадонни мала заспівати 19-го жовтня у "Палаці "Україна".


Про це ТаблоID підтвердили у касах "Палацу Україна".

Та за добу до дійства організатори виступу повідомили про його скасування. Офіційна причина була оприлюднена в Інтернеті компанією "Національна корпорація розваг", що влаштовувала гастролі зірки.

Орбакайте хотіла дати концерт у Києві?

"Сьогодні в країні йде війна, щодня гинуть люди, оголошена мобілізація, відбуваються жахливі, трагічні події. Неможливо забезпечити безпеку глядачам, артистам, обладнанню. Неможливо продавати квитки і займатися організацією театрально-концертних заходів. Все це призводить до матеріально-технічних труднощів, вирішити які в стані війни в Україні ми не в змозі. На жаль, театрально-концертний бізнес, мистецтво, гастролі і тури артистів сьогодні не потрібні в Україні ", - йдеться в тексті звернення.

Сама ж Орбакайте взагалі відхрещується від концерту. Мовляв, його навіть не було у планах.

"Яке скасування? Ми нічого не планували. Який концерт, ви що! Не потрібно орієнтуватися на київські афіші та сайти, які продають квитки. Потрібно дивитися тільки графік концертів на офіційному сайті Крістіни. Ми не планували ніякого концерту в Києві цього року", - зауважив речник співачки.

До слова, нещодавно Крістіна Орбакайте приїжджала в Київ, щоб взяти участь в зйомках нового українського телешоу. Це дуже не сподобалося російській публіці.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів