Левінскі згадала, як закохалася в Клінтона й хотіла померти

21 жовтня 2014, 12:38

Колишня стажерка Білого дому та героїня секс-скандалу 1990-х Моніка Левінскі вперше відкрито заявила, що в неї були почуття до екс-президента США Білла Клінтона.

41-річна Моніка вважає себе першою людиною, чию репутацію знищив Інтернет, і має за мету покласти край такому явищу як "кіберцькування".

Про це вона говорила в своїй промові на саміті "30 Under 30", пише "Forbes".

"Я закохалася в свого начальника. От лише мій начальник був президентом Сполучених Штатів", - сказала Левінскі.


Як зазначила Моніка, хоча в ті роки ще не було Facebook, Twitter та Instagram, зате були плітки, інтернет-новини, розважальні сайті та електронна пошта. Її скандальна історія розлетілася світом.

"Дивлячись в екран комп’ютера, я весь день кричала: "Боже мій!", "Повірити не можу, що вони це написали. Це ж вирвано з контексту"…", - пригадала екс-коханка Клінтона.

"І це були всі мої думки, які переривалися в моїй голові постійною мантрою: "Хочу померти", - додала вона.

Моніка Левінскі згадала про закоханість у Клінтона

Сором та приниження, які тоді відчувала Моніка, не один раз змушували її думати про суїцид. Саме тому вона прийняла так близько до серця трагедію студента Тайлера Клементі, який укоротив собі віку в 2010-му році через те, що його зацькували через нетрадиційну орієнтацію.

Левінскі впевнена, що історія цього юнака та її власна мають стати частиною "культурної революції", яка здолає цькування та образи в Інтернеті.

"Я вижила, і чого я хочу – так це допомогти іншим жертвам "ганебної гри" також вижити. Я хочу, щоби з моїх страждань була користь, щоби моє минуле не було марним", - наголосила Моніка.

До слова, у понеділок Левінскі завела собі Twitter.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю дружина Білла Клінтона Гілларі зізналася, що рада, що знайшла тоді сили пробачити чоловікові зраду. Вона запевнила, що бажає добра його екс-коханці.

Фото з Twitter Моніки Левінскі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів