Варум: Для мене не існує російсько-української війни

21 жовтня 2014, 17:38

Російська співачка Анжеліка Варум розповіла, що думає про ситуацію в Україні.

Раніше артистка, яка народилася у Львові, уникала говорити на цю тему. Та, схоже, Варум увірвався терпець.

"Для мене не існує російсько-української війни (читати: війни між мирними громадянами Росії та України). Для мене є політики, які допустили кровопролиття! Економіка, розвал або відродження якої провокує війни! Історія і досвід попередніх поколінь, які, на мій жах, нікого нічому не вчать!!!" - написала у Facebook Анжеліка, яку насправді звуть Марія.

"Моє небажання брати участь в "диванних війнах" (на які, до мого сорому, мене все-таки спровокували професіонали), по-моєму, повинно бути зрозуміло будь-якій розсудливій і мирно налаштованій людині. Це небажання стрясати повітря і підживлювати чиїсь біль, злість і агресію", - додала вона.

Варум заговорила про війну і тих, хто в ній винен

Варум вважає, що війна - це злочин проти людства.

"Політики, не здатні передбачити, а може й того гірше, що спровокували кровопролиття (читати: політики всіх країн, безпосередньо і опосередковано беруть участь у цьому кошмарі), паразитуючі на патріотичних почуттях громадян - злочинці! І відповідати їм за це перед Історією, не кажучи вже про Страшний Суд. Ніяке ефемерне відродження, зміцнення і благополуччя Держави не може будуватися на людських жертвах!!!" - впевнена співачка.

"А для тих, хто шукає істину, повторю, велике бачиться на відстані (читати: після того, як сплине час). Мені страшно, гірко і боляче", - завершила своє звернення Анжеліка.

Нагадаємо, нещодавно Варум втратила батька.

Фото з Facebook Варум

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів