Куніс хоче бути сексуальною на власному весіллі

22 жовтня 2014, 14:09

Актриса Міла Куніс, яка зовсім нещодавно стала мамою донечки Вайатт Ізабель, вже почала приводити себе у форму до власного весілля.

Артистка й її коханий Ештон Катчер планують побратися наступного року. Та Міла вже взялася за своє тіло, аби на весіллі "почуватися сексуальною", пише "Contact Music" з посиланням на "Radar Online".

''Вона не може чекати, щоб почуватися знову сексуальною. Вона розпочала обережно займатися післяпологовою йогою і активно гуляє на вулиці з Вайатт, поки її лікарі не дали їй зелене світло для інтенсивних тренувань, які повинні розпочатися до кінця цього місяця'', - розповів інформатор.

Міла Куніс хоче знову почуватися сексуальною

До вагітності Куніс фанатіла від спорту. Тож і після пологів дотримується здорового способу життя.


"Вона вживає здорову їжу й зараз, і дозволяє собі тільки натуральні продукти, які надходять також і до організму її донечки. Міла - тендітна дівчина і вже має непоганий вигляд, але вона хоче змусити своє тіло повернутися у допологові форми до власного весілля", - додало джерело.

Подейкують, своє весілля Куніс і Ештон запланували на липень наступного року. А зараз зосередилися на вихованні донечки.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів