Глава "Apple" зізнався, що він гей

30 жовтня 2014, 15:09

Директор компанії "Apple Inc." Тім Кук зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Чоловік зробив це публічно у дописі на сайті видання "Businessweek".

"Досі я не зізнавався публічно у своїй орієнтації. Тепер же я хочу внести ясність: я пишаюся тим, що я гей, і вважаю це одним з найбільших подарунків від Господа", - заявив глава "Apple".

Кук додає, що протягом усієї своєї кар'єри він намагався зберегти певний рівень приватності в тому, що стосується особистого життя.


"При цьому протягом багатьох років я не приховував своєї орієнтації, і мої колеги в "Apple" знають, що я гей, і це ніяк не позначається на їхньому ставленні до мене", - додав він.

Тім Кук публічно заявив, що він гей

Тім Кук зізнався, що будучи геєм він зрозумів, як це - бути у меншості. Завдяки цьому він відростив "товсту шкіру, наче у носорога", але, разом з тим, навчився бути більш чуйним і поважати вибір кожної людини.

"Світ дуже змінився відтоді, як я був дитиною. Америка рухається в сторону рівності шлюбу, і громадські діячі, які зізнаються у своїй орієнтації допомогли змінити ставлення і зробити нашу культуру більш терпимою", - зазначив глава корпорації.

"Проте, в більшості держав існують закони, які дозволяють роботодавцям звільняти людей, грунтуючись виключно на їх сексуальній орієнтації. Є багато місць, де орендодавці можуть виселити орендаря за те, що той гей... Незліченна кількість людей, особливо підлітків, відчувають страх і зазнають щодня насильство через свою сексуальну орієнтацію", - додав він.

Тім Кук сподівається, що його зізнання допоможе комусь прийняти себе, чи прийняти вибір іншого.

Фото з Twitter Тіма Кука

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів