Башаров побив дружину до стану коми? ФОТО

31 жовтня 2014, 10:14

Російський актор Марат Башаров, кажуть, жорстоко побив дружину - племінницю Еммануїла Віторгана актрису Катерину Архарову.

Чутки про те, що 39-річний артист підняв на кохану руку з'явилися ще кілька днів тому. Однак лише зараз видання "Супер.ру" опублікувало знімок побитої жінки.

Друзі та рідні Катерини підтвердили журналістам, що Марат її побив. Лікарі діагностували у побитої жінки численні травми головного мозку.

ЗМІ оприлюднили фото побитої дружини Башарова

"Катерина була в комі, що підтверджують медичні документи", - розповів в ефірі одного з телеканалів друг Архарової, адвокат Леонід Ісаєв.


Подробиці побиття повідала ЗМІ дружина Еммануїла Віторгана Ірина Млодик:

"Він її не просто вдарив, він її бив. І перший удар був головою в ніс. Зараз вона лежить вдома, не встає. А Марат після цього написав таку хамську смс-ку її мамі. Лікарі діагностували свіжий закритий осколковий втиснутий перелом лівої носової кістки, струс головного мозку, синдром часткового "порожнього турецького сідла", не різко вираженою змішаною гідроцефалією. Все це травми головного мозку".

Марат і Катерина стали подружжям лише 5 місяців тому

Сам Башаров нині не коментує ситуацію.

Нагадаємо, Марат і Катерина одружилися зовсім нещодавно - влітку цього року. Цей шлюб для Башарова став другим.

Як відомо, в актора раніше були проблеми з алкоголем. Кілька років тому Марата Башарова зловили п'яним за кермом й позбавили водійського посвідчення майже на два роки.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів