Задорнов: Здається, в Україні випробовують психотропну зброю

6 листопада 2014, 16:50

Російський сатирик Михайло Задорнов вважає, що в Україні випробовують психотропну зброю.

Окрім цього артист вигадав, як можна припинити війну на Донбасі.

Дізнавшись про "чорний список" України, Задорнов подякував Києву за таке рішення, пишуть "Дни.ру".

"Сьогодні стати персоною нон грата на Україні все одно, що отримати орден, а в мене не було ордена ніколи. А потім у мене рейтинг збільшився, у мене зараз по Уралу гастролі, і всі квитки розкуплені. Я не очікував, що мені буде безкоштовно така класна реклама зроблена ", - не приховує радості артист.


Водночас Михайло Задорнов вважає, що потрапив до чорного списку через те, що українці неправильно розтлумачили його слова:

"Вони не розуміють, що я написав у своїх блогах. Всі мої пости в блогах були присвячені тому, що ми не просто брати, а ми єдиноутробні брати. Це один народ, у якого одна мова з різною вимовою. І все це ми колись знали. А вони вважають, що я ворожнечу сію між двома народами".

Задорнову не дає спокою Україна

"Мені здається, що на Україні випробовують якусь психотропну зброю: з ними розмовляти ні про історію, ні про що неможливо. Ще я вирішив більше не їздити виступати ні в Латвію, ні в Естонію. Їх усіх лікувати треба", - переконаний сатирик.

А у своєму Live Journal Задорнов також згадав про психотропну зброю й розповів, як Росія може врятувати Україну від війни.

"Досі дуже багато з мого оточення переживають через те, що діється на Україні. Думки полярно розділилися. Відчуття, що психотропні засоби Захід використовує вже не тільки на Україні, але і у нас в Росії. Повторю свої слова про те, який градус божевілля в української влади, якщо вона може боятися Кобзона, Задорнова, Охлобистіна", - почав артист.

На думку сатирика, треба, щоб Україна "не самостійною стала (вона все одно самостійної не стане, потрапивши в дружбу до Заходу), а щоб зрозуміла, як можна стати самостійною, побувши в залежності від Євросоюзу та Америки".

"Якщо Росія піде назустріч Україні, як старша, як найбільш сильна на сьогоднішній момент, і домовиться про прийнятні для України умови поставки газу, а взамін зажадає підписати правильний договір з ДНР і ЛНР, які за документами залишаться у складі України, то поступово ніхто не завадить провести такий референдум, як був проведений недавно в Шотландії. Скільки людських життів це збереже! Задумайтеся про це", - додав він.

Задорнов наголосив, що якщо Росія зможе зробити рішучий крок назустріч Україні, це буде перемога Росії, а не поразка.

Нагадаємо, нещодавно Задорнов вирішив "покарати" Латвію й відмовився їздити туди з концертами.

Фото з Facebook Задорнова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів