Волочкова: Крим завжди був частиною Росії

18 листопада 2014, 16:07

Російська балерина Анастасія Волочкова вважає, що кримчанам набагато краще живеться у складі Росії, яка "усіх приймає з відкрити обіймами".

Білявка вкотре звинуватила українські ЗМІ у своєму конфлікті з Валерією та "заспівала дифірамби" своєму президенту Володимиру Путіну.

Майданчиком для оголошення своєї "громадянської позиції" Настя обрала "Радио "Комсомольская правда".

"Я живу в Росії, я - патріот своєї країни. І роблю благодійні проекти для дітей саме в Росії. Я, звичайно ж, з повагою ставлюся до всіх рішень, які приймає наш уряд і наш президент. Було б нерозумно, якщо було б інакше, оскільки ми з вами обирали уряд і президента. Тому ми повинні довіряти, прийнятих ними рішень. І можу сказати, що ніяких заяв проти возз'єднання Криму і Росії я не робила", - почала виправдовуватися артистка.


Волочкова запевняє, що свою скандальну заяву українським журналістам вона зробила тоді, коли "ще не розібралася в ситуації".

Волочкова впевнена, що кримчанам краще живеться з Росією, ніж у складі України

Мовляв, хоч вона й сказала фразу "Крим - це Україна", але мала на увазі зовсім інше.

"Вони видали в ефір тільки одне речення, мовляв, Крим - це Україна і все. А я хотіла договорити, пояснити свою позицію. Адже згідно історії, Крим завжди був частиною Росії. І зараз слава Богу все повернулося", - заявила Настя.

"Я бачу і знаю, що зараз кримчанам в складі Росії набагато краще і спокійніше, ніж у складі України. Тому що, подивіться, що відбувається в Україні! Смута, розбіжність, кровопролиття! Росія ж завжди була країною з відкритим серцем і розпростертими обіймами. Всіх приймає! До речі, не всі країни на нашу доброту відповідають вдячністю, а ми завжди всіх прощаємо", - додала балерина.

Волочкова попросила не робити з неї "ізгоя або опозиціонера".

"Я хочу, щоб за мене говорило не моє ім'я, а мої вчинки. Тому я планую провести свої дитячі благодійні концерти в Криму, з яким у мене пов'язано багато хороших моментів. Я сама запропонувала цей проект керівництву Криму та Міністерству культури", - наостанок пропіарли свої благодійні концерти тусовщиця.

Нагадаємо, навесні цього року Анастасія Волочкова назвала співачку Валерію та її чоловіка й продюсера Йосипа Пригожина "політичними повіями". Та за деякий час жіночка змінила свою думку не лише з приводу колег, а й з приводу свого ставлення до подій в Україні.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів