Лоуренс вимагає від чоловіка Пелтроу розлучення?

20 листопада 2014, 17:00

Подейкують, актриса Гвінет Пелтроу та музикант Кріс Мартін, які розійшлися ще в березні, все одно відсвяткують 11-ту річницю свого шлюбу.

Від цього, що не дивно, не в захваті нова пасія Мартіна – акторка Дженнфер Лоуренс. Дівчина вимагає, щоби він нарешті офіційно розлучився.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "Grazia".

Гвінет та Кріс намагаються, як і раніше, проводити сімейні свята разом заради дітей – 10-річної Еппл та 8-річного Мозеса.


Лоуренс казиться, бо Пелтроу з чоловіком святкуватимуть річницю весілля?

"Кріс сказав, що вони з Гвінет хочуть, аби для дітей все, що можна, лишалося таким, як зазвичай. Вони завжди влаштовували якесь святкування річниці. Також вони мають намір провести разом принаймні частину Дня подяки та Різдва", - розповів інформатор.

За словами джерела, Дженніфер розуміє, що її бойфренд має проводити час із дітьми та спілкуватися з Гвінет. Проте Лоуренс вважає, що Мартін уже повинен зробити наступний крок.

"…Вона сказала йому, що я він усерйоз хоче, щоби в них щось вийшло, він має до кінця року подати на розлучення і показати, що готовий рухатися далі", - підсумував співрозмовник видання.

Нагадаємо, не так давно ходили чутки, що Дженніфер покинула Кріса. Подейкували,він все ж таки вибрав дружину.

Фото з Instagram Гвінет Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів