Весілля Деппа не відбудеться через пиятику?

24 листопада 2014, 15:15

Подейкують, весілля американської акторської пари, Джонні Деппа та Амбер Хьорд так і не відбудеться.

Останньою краплею буцімто стала п’яна витівка Джонні на церемонії "Hollywood Film Awards". Але ходять чутки і про зраду Амбер.

Про це пише сайт "Celebdirtylaundry".

Як розповів інформатор журналу "Star", Хьорд страшенно розлютилася через те, в якому стані Депп нещодавно вийшов на сцену.


"Амбер повірити не могла, що він так пошився в дурні. Це дуже погано позначається й на ній, вона цим незадоволена", - свідчить джерело.

Через "зеленого змія" Депп утратить наречену?

"В оточенні Джонні ходять чутки про реабілітаційний центр. Наразі він відштовхує всіх – зокрема й Амбер", - підсумовує інформатор.

Також ходять чутки, що Джонні Депп знову почав пиячити не просто так. Подейкують, Амбер зацікавилася своїм колегою Ченнінгом Татумом, який за віком значно ближчий до неї, ніж Джонні.

Амбер та 34-річний Ченнінг нині разом знімаються в фільмі. Як пише журнал "OK!", їхній флірт настільки очевидний, що всерйоз занепокоїлася дружина актора Дженна. Тепер вона щодня приїздить на знімальний майданчик та бере з собою їхню з Татумом півторарічну дочку, щоби змусити чоловіка тримати себе в руках.

Нагадаємо, Хьорд і раніше давала Деппу привід для ревнощів. Причому, оскільки дівчина є бісексуалкою, небезпеки 51-річний актор мусить чекати відразу з обох боків.

Фото з Facebook Джонні Деппа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів