Проханов оскаржує перемогу Макаревича

24 листопада 2014, 17:20

Російського музиканта Андрія Макаревича тягнуть до суду.

Олександр Проханов вирішив оскаржити перемогу лідера "Машины времени" у справі про захист честі й гідності, повідомляє "ТАСС".

"Сьогодні ми подали в суд коротку скаргу, в якій просимо Мосміськсуд скасувати це рішення і відмовити в задоволенні скарги Макаревича", - розповів адвокат Проханова Михайло Кузнєцов.

Як відомо, нещодавно Макаревич зумів через суд довести, що Проханов написав неправдиву статтю про нього. Музикант виграв 500 тисяч рублів (приблизно 161 тисячу гривень), які пообіцяв віддати на потреби дітей Донбасу.


Проханов робить усе можливе, аби не платити гроші Макаревичу?

Однак Проханов не особливо гідно сприйняв рішення суду: спершу чоловік викликав Макаревича на дуель, а тепер вирішив взагалі скасувати судове рішення.

Чоловік вважає, що раніше прийняте судом рішення на користь Макаревича абсолютно незаконне і є "домислами судді, яка або не розбирається, або ангажована".

Раніше Проханов запідозрив у тиску на суд у даній справі повноважного представника російського уряду в Конституційному та Верховному судах Михайла Барщевського, пише "Лента.ру".

У відповідь Барщевський заявив, що не сприйняв звинувачення всерйоз, і, в свою чергу, подавати в суд на Проханова він не збирається.

Фото prowriterslab.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів