Рязанов знаходиться в реанімації

25 листопада 2014, 16:41

Російський режисер Ельдар Рязанов опинився в реанімації. Напередодні ввечері метра було доставлено в інститу нейрохіругії імені Бурденка.

"Рязанов зараз перебуває у важкому стані в реанімації. Йому призначена необхідна судинна терапія. Сподіваюся, що незабаром він буде переведений в загальну палату", - сказав "ТАСС" один з лікарів клініки, знайомий з ситуацією.

Як відомо, 87-річного режисера було госпіталізовано у важкому стані. Про це повідомляла "Лента.ру" з посиланням на "Интерфакс" та джерела в медичних колах.

"Рязанов доставлений в госпіталь з діагнозом "гостре порушення мозкового кровообігу", - розповів інформатор, додавши, що стан режисера оцінюється як важкий.


Рязанов опинився в лікарні

Раніше у департаменті охорони здоров'я підтвердили госпіталізацію Рязанова, зазначивши, що режисер знаходиться в стабільному стані.

"Виклик надійшов на станцію швидкої допомоги, а швидка перенаправила його в ЦЕМД", - повідомив "ТАСС" представник департаменту.

Водночас друзі Рязанова запевняють, що той ліга на планове обстеження.

"Ми кілька разів розмовляли сьогодні з Еммою Валеріанівною (дружина Рязанова), один раз трубку брав сам Ельдар Олександрович. Приводу для занепокоєння немає", - кажуть в оточенні метра.

За словами друзів режисера, йому стало зле, тому, на всяк випадок, викликали лікаря. Медик госпіталізував Рязанова на кілька днів "для перестраховки".

Нагадаємо, у 2011-му році Ельдар Рязанов переніс три операції на серці. У лютому хірургічне втручання провели лікарі однієї з клінік в Тель-Авіві, а в червні режисерові було зроблено дві операції зі стентування в Москві.

Наприкінці 2012-го року з'явилася інформація, що режисер втрачає здатність ходити.

Фото з офіційного сайту Рязанова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів