Холлі Беррі подала до суду через доччині коси

25 листопада 2014, 11:01

Американська акторка Холлі Беррі готова битися з колишнім у суді не лише через аліменти на спільну дочку Налу, а й через волоссячко малої.

Зірка обурена, що канадець Габріель Обрі намагався висвітлити та випрямити кіски 6-річній дитині.

Про це пише "TMZ".

Відповідну заяву подав до суду адвокат Беррі. У ній говориться, що від природи темнокоса й кучерява Нала повернулася від батька зі світлішим волоссям, яке, до того ж, намагалися випрямити. На думку Холлі, в такий спосіб Габріель намагається позбутися "афро-американського" вигляду дочки.


Налі вже 6 років, і тато вирішив зайнятися її "тюнінгом"

Справу розглянули в суді в понеділок. Із боку Беррі був присутній адвокат, Обрі з'явився особисто. Судя став на бік актриси. Згідно з ухваленим рішенням, відтепер ані батькові Нали, ані матері, не дозволяється змінювати природній вигляд волосся дівчинки.

Нагадаємо, Холлі Беррі просить суд зменшити суму аліментів, які вона платить Обрі на утримання дочки. Вона заявляє, що колишній коханець не працює й сам живе на ці дитячі гроші.

Як пише "TMZ", Габріель цього й не заперечує. Але манекенник стверджує, що просто не може знайти собі роботи з вини чоловіка Холлі, Олів'є Мартінеса, який побив його два роки тому й пошкодив лице.

Між тим у документах, що їх надали судові адвокати Беррі, зазначено, що лише на фітнес Обрі з аліментів щомісяця витрачається 740 доларів. 940 іде на одяг чоловіка, тоді як на вбрання для Нали він витрачає 675.

700 доларів на місяць коштує медична страховка Габріеля, 1975 "з'їдає" його авто. 1100 доларів на місяць батько Нали витрачає на "меблі та електроніку".

Нагадаємо, опіка над Налою належить Беррі та Обрі 50/50.

Фото з Facebook Габріеля Обрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів