Ніколь Кідман любить прати і хоче ще дітей

26 листопада 2014, 17:01

Австралійська актриса Ніколь Кідман хотіла б мати восьмеро дітей.

Зірка, котра має вже дорослих прийомних дітей, а також 6-річну та 4-річну донечок від нинішнього шлюбу, хотіла б мати ще чотирьох. Щоправда, мама Ніколь проти.

Про це пише "Contact Music".

"У мене вже є четверо дітей, а в моєї сестри – шестеро, тож моя мама така: "Нам досить. Нам досить", - розповіла Кідман.


Ніколь Кідман полюбляє прання і хоче 8 дітей

"Якби я могла, то хотіла б мати ще чотирьох", - зізналася акторка.

Як розказує Ніколь, її менші дочки Сандей Роуз та Фейс Маргарет уже мають певні домашні обов’язки. Сама ж кінозірка дуже полюбляє прати.

"У Сандей та Фейс є свої обов’язки, які вони мусять щодня виконувати, хоча й ниють", - поділилася вона.

"Я, звісно ж, роблю свої справи. Люблю прати речі. Справді люблю, люблю дивитися, як стікає брудна вода. Звучить як обсесивно-компульсивний розлад. Я просто люблю дивитися, як вони стають чисті", - пояснила Кідман.

"Я – не кухар. Я люблю, коли готують мені", - додала вона.

Нагадаємо, Коннора та Ізабеллу, яким зараз уже, відповідно, 19 та 21 рік, Кідман усиновила в шлюбі з Томом Крузом. Після розлучення діти лишилися з актором. Подейкували, Круз навернув їх до саєнтології, й це ускладнило їхні стосунки з Кідман.

Як відомо, Фейс Маргарет для акторки і її нинішнього чоловіка Кіта Урбана виносила сурогатна мати. Тепер пара буцімто хоче ще й спільного сина.

Фото з Facebook Ніколь Кідман

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів