Джонні Депп: Я живу наче втікач

27 листопада 2014, 14:41

Американський актор Джонні Депп зізнався, що через свою популярність живе наче втікач. Водночас зірці "начхати", якщо якась із його стрічок провалюється в прокаті.

Про це Депп говорив у інтерв’ю журналові "Details", повідомляє "US Magazine".

"Як колись так до дідька прекрасно сказав мені Марлон (Брандо), "Життя – це пісня птаха". Мені це запам’яталося. Годинник цокає для кожного. Головне в тім, чи ти сидиш та витріщаєшся на той годинник, боячись смерті – що не має сенсу – чи просто живеш", - зазначив 51-річний Депп.

"Що дає справжнє задоволення, так це те, коли ти, як Марлон, дістаєшся точки, де тобі начхати… ", - поділився актор, маючи на увазі оцінки критиків та успішність стрічок у прокаті.


Зі слів Джонні, в його кар’єрі були часи, коли він, навпаки, аж надто цим переймався, але врешті став "вільним".

Джонні Депп почувається втікачем через свою популярність

"Зненацька це хвилює тебе настільки, щоби на це начхати, бо коли тобі начхати – це повне звільнення. Грати, щоби перепробувати все", - поділився Депп.

Як зізнається актор, перевершити успіх такої картини, як, наприклад, "Пірати Карибського моря", потім непросто.

"Це ніби бути собакою на перегонах. Вони чекають, що ти виправдаєш надії в тих перегонах, а ти випадково в них перемагаєш. І з першої секунди ти – ніщо інше як товар. Вони сподіваються на ще одних "Піратів". Прекрасно, як щось виходить. Це бомба, хлопче. Але, Господи, мати це за план… Думаю, це потворно", - заявив Депп.

"Чуваче, я, блін, сором'язливий. Я живу в якомусь сенсі неначе втікач. Я не люблю перебувати в соціальних ситуаціях – дивним чином мені так добре – коли я мушу бігати та ховатися. Я маю все менше й менше нагод спостерігати, бо це за мною спостерігають", - поскаржився актор.

Нагадаємо, нещодавно Джонні Депп осоромився під час публічної промови, вийшовши на сцену буцімто напідпитку. Подейкують, цей інцидент поставив під загрозу його подальші стосунки з нареченою, Амбер Хьорд.

Фото з Facebook Джонні Деппа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів