Наомі Кемпбелл розповіла про самотність

27 листопада 2014, 16:02

Британська супермодель Наомі Кемпбелл, котра віддала моді майже 30 років, зізналася, що таке життя означає не лише гламур, а й самотність.

44-річна "Чорна пантера" говорила про це в інтерв’ю журналові "Look", пише "The Daily Mail".

"Ніхто не скаже вам, як може бути самотньо. Ти постійно подорожуєш сама, і це може відбиватися на твоїй психіці. Важливо лишатися якомога сильнішою і мати добрих друзів або рідних, які можуть бути тобі опорою", - поділилася Наомі.

Щоправда, через свій графік Кемпбелл проводить більше часу зі своєю "модною родиною".


"Я точно провела більше часу з ними, ніж із моїми кревними родичами, бо так багато подорожувала і працювала… Азеддін (Алайя) більше як тато; Джанні (Версаче) був більше як брат…", - розповіла Наомі нещодавно "The Edit".

Кемпбелл розказала, як самотньо буває супермоделям

Зі слів супермоделі, в її житті була дуже особлива людина – Нельсон Мандела. В пам'ять про нього вона тепер прагне допомагати іншим.

"Мандела завжди казав мені: "Використай себе, щоби допомогти іншим людям". Зараз я відчуваю в собі більше сили, ніж будь-коли раніше, і намагаюся зробити все, що можу", - запевнила Наомі.

Як нагадує видання, Кемпбелл зібрала мільйони доларів на допомогу постраждалим від урагану "Катріна" та землетрусу на Гаїті. Нещодавно зірка взяла участь у благодійному флешмобі заради знедолених дітей, та зробила свій внесок до боротьби з лихоманкою Ебола, запустивши кампанію "Fashion For Relief".

Сама Наомі, її подруги Кейт Мосс та Стелла МакКартні, а також відомі модні будинки пожертвували на добру справу одяг та аксесуари.

Фото з Instagram Наомі Кемпбелл

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів