Мадонна помирилася з урядом Малаві та влізла на гойдалку

28 листопада 2014, 17:31

Американській співачці Мадонні вдалося залагодити свій конфлікт із урядом Малаві, який вона звинувачувала в корупції, а сама відбивалася від закидів щодо "показової доброчинності".

Африканська країна знову привітала зірку як дорогу гостю. Мадж відвідала сиротинець, звідки свого часу взяла свою прийомну дочку Мерсі.

Фото вона виклала в Instagram.

Співачка погралася з дітками та покаталася на гойдалці. Також вона з'їздила до лікарні, де за її допомогою планують відкрити нове відділення дитячої хірургії та інтенсивної терапії.


Мадонна особисто випробувала гойдалку

До Малаві Мадонна прилетіла в середу, пише "The Daily Mail". На її честь влаштували свято, на якому були малавійські політики, працівники американського посольства, дипломати та представники благодійного фонду Мадонни в Малаві. Кревних родичів прийомних дітей зірки не запросили.

"Ми вітаємо Мадонну як гостю уряду та народу Малаві. Президент цінує її благодійну діяльність щодо народу Малаві", - заявив прес-секретар уряду Фредерік Ндала.

Нагадаємо, торік влада Малаві звинуватила Мадонну в тім, що вона більше розповідає про свої добрі вчинки, ніж справді робить. Натомість зірка буцімто вимагає до себе забагато уваги та проявів вдячності й третирує держслужбовців.

Зірка помирилася з урядом Малаві та приїхала до діточок

Мадж, зі свого боку, заявила, що в керівних органах африканської країни панує корупція, а грошима, які дає співачка, чиновники розпоряджаються по-своєму.

До слова, на одній зі світлин, котрі виклала в Instagram Мадонна, зображене маленьке темношкіре дівчатко. Фото підписано "Хто ця дівчинка?" Почали подейкувати, що артистка придивилася собі ще одну прийомну донечку.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів