Макаревич і Акунін візьмуть участь у "Ночі Пам'яті" на Майдані

28 листопада 2014, 17:02

Російський співак Андрій Макаревич і письменник Борис Акунін долучаться до "Ночі Пам'яті" на Майдані Незалежності.

Співачка Руслана Лижичко планує провести низку заходів, присвячених ночі жорсткого розгону Майдану рік тому 29-го листопада.

У своєму зверненні до ЗМІ артистка зазначила, що з 29-го на 30 листопада починаючи з 21:00 на Майдані Незалежності у Києві пройде "Ніч Пам’яті".

"Я прагну об’єднати студентство та молодь навколо стратегічно важливих для України питань. Саме в цю ніч рік тому мирний мітинг студентів на Майдані був жорстоко розігнаний, що викликало загальне невдоволення громадськості та нову хвилю ще більш масштабних протестів", - зазначила Руслана.


Макаревич долучиться до акції Руслани

"Також я запросила підтримати акцію своїх друзів, які виступлять з промовою", - додала вона і назвали людей, які підтримують активістів Майдану.

Зокрема, вийдуть на зв’язок скайпом екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, російський співак і музикант Андрій Макаревич, російський письменник Борис Акунін і колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов.

Також особисто чи через скайп на Майдані виступлять європейські й українські політики, громадські і церковні діячі.

Акцію підтримають й українські музиканти, серед яких Фома, Тоня Матвієнко, Марічка Бурмака, Анастасія Приходько та Маркіян Мацек, піаніст Майдану.

Фото "Комсомолськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів