Аваков про Лорак: Ми обійдемося і без таких співачок

29 листопада 2014, 11:12

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що українська армія обійдеться й без грошей і співчуття від співачки Ані Лорак. Чиновник наголосив, що більше міліція не братиме участь у "подібних концертах".

Про своє обурення виступами Кароліни Аваков написав у Facebook, назвавши допис "Лорак, її концерти. Поза співочого мистецтва".

"Скажу, що думаю, утримуючись на межі толерантності. Українській армії не потрібні її гроші, її гонорари і її співчуття. Ми цілком впораємося без такої "чесноти". Як не потрібні і її концерти "що сіють любов і мир", а насправді - піднімають каламуть і бійки, а не світло і любов. Не потрібні негідники, які грають на провокації такого концерту.." - зауважив міністр.


Лорак ніби ненароком показала, що їздила у військовий шпиталь

"Немає ні статуту, ні закону, що говорить про необхідність охороняти співачок, які відкрито провокують суспільство", - пояснив Аваков.

До слова, після чергового скандалу навколо Лорак та її концертів у Києві, в Інтернеті ніби ненароком з'явилися фотографії співачки у військовому шпиталі.

Нагадаємо, 26-го і 27-го листопада Ані Лорак таки дала два концерти у "Палаці Україна". Обидва виступи артистки намагалися зірвати.

Фото з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів