Lady Gaga розповіла про зґвалтування

3 грудня 2014, 11:01

Американська співачка Lady Gaga зізналася, що в 19 років стала жертвою сексуального насильства.

Цій болісній події вона присвятила свою пісню "Swine".

Про це Lady Gaga розповіла в американському радіошоу в вівторок, пише "Contact Music".

"Я написала пісню, яка зветься "Swine". Це пісня про зґвалтування. Пісня про деморалізацію. Пісня про гнів і лють, про пристрасть, у мені було багато болю, який я хотіла вихлюпнути", - поділилася артистка.


Частиною задуму став скандальний перфоменс, яким супроводжувалося виконання пісні на сцені. Нагадаємо, Lady Gaga обблювали зеленою рідиною.

"Я сказала собі: "Хочу виконувати цю пісню, гамселячи по барабанній установці, а потім хочу вилізти на механічного бика… і хочу, щоби цю дівку вивернуло на мене перед усім світом, і так я зможу сказати їм, знаєте, що? Ви ніколи, ніколи не зможете мене принизити так, як можу принизити саму себе я – і дивіться, як красиво я це роблю", - пояснила співачка.

На запитання ведучого, хто був її ґвалтівник, Lady Gaga не захотіла відповідати. Це був чоловік, старший її на 20 років, імовірно, музичний продюсер.

Lady Gaga зґвалтували в 19 років

Зі слів артистки, їй знадобилися роки психічної та фізичної терапії, щоби тепер могти з цього посміятися. Але були часи, коли вона була лише "мушлею" себе колишньої.

"Я ходила до католицької школи, і коли це божевілля сталося, я думала: "Дорослі справді такі?..." Я була дуже наївна", - зазначила Gaga.

Як згадала артистка, серйозність травки, якої їй було завдано, вона усвідомила лише кілька років по тому. Тоді їй помогло те, що вона зосередилася на музиці. Lady Gaga заговорила про зґвалтування тепер, бо не бажає, щоби її вважали жертвою.

"Я не хочу, щоби це було моїм визначенням. Хай мене трясця вхопить, як хтось скаже, що всі творчі, розумні речі, які я колись робила, низводяться до того вилупка, який таке зі мною зробив. Я візьму відповідальність за те, щоби мій весь біль виглядав прекрасно…", - заявила вона.

В Інтернеті з'явилися припущення щодо того, хто міг зґвалтувати 19-річну Стефані Джерманотту (таке справжнє ім'я Lady Gaga). Підозра пала на продюсера Dr. Luke, проти котрого нещодавно висунула звинувачення в зґвалтуванні його екс-підопічна, співачка Кеша.

Проте речник Lady Gaga категорично спростував причетність Dr. Luke до того злочину, пише "TMZ".

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів