Барака Обаму прийняли за офіціанта та паркувальника

18 грудня 2014, 14:02

Президент США Барак Обама та його дружина Мішель дали велике інтерв’ю, в якому, зокрема, розповіли про прояви расизму, з якими особисто їм доводилося стикатися.

Іще американський керманич назвав своє улюблене кіно цього року.

Про це пише "Ace Showbiz" з посиланням на "People".

Як пожартувала Мішель, в неї таке відчуття, що багато хто забуває, що вони з Бараком лише 6 років як живуть у Білому домі. Доти ж Обама був "чорним чоловіком, що жив у південній частині Чикаго та мав певні проблеми з тим, щоби піймати таксі".


"Не існує темношкірого чоловіка мого віку, який є професіоналом, який не чекав би на своє авто, вийшовши з ресторану, і хтось не простягнув би йому ключі від своєї машини", - заявив Барак, підтвердивши, що таке з ним траплялося.

Обами розповіли, з якими проявами расизму вони стикалися

"Якось він був на офіційній вечері, одягнений у смокінг, і хтось попросив його принести кави", - пригадала Мішель.

Водночас Обаму тішить, що незручності та роздратування, які час від часу переживають афроамериканці його покоління – ніщо порівняно з тим, із чим стикалися їхні батьки.

Також перше подружжя говорило в інтерв’ю про виховання доньок, фільми та книжки.

Зі слів Барака Обами, найбільше враження серед фільмів цього року на нього справила стрічка "Юність" Річарда Лінклейтера.

Мішель зазначила, що дивилася трилер "Зникла", і він їй сподобався менше за книжку Гілліан Флінн, за мотивами якої його було знято.

Фото з Instagram Барака Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів