Колишня "Spice Girls" заперечила, що чоловік її лупцює

29 грудня 2014, 17:35

Подейкують, шлюб екс-учасниці гурту "Spice Girls" Мелані Браун нині переживає непрості часи.

Тим не менш, зірка та її чоловік Стівен Белафонте провели Різдво разом. Іще Мел Бі запевнила шанувальників, що він її не б'є.

Про це пише "The Daily Mail".

У своєму Instagram 39-річна зірка, котра нещодавно опинилася в лікарні з передозуванням, оголосила, що їй уже краще. Своє тривале мовчання Мелані пояснила проблемами з Twitter.

"…Офіційно заявляю, мій чоловіченько ніколи мене б і пальцем не зачепив. Вибачте, що так довго (мовчала), але будь-яка реакція підживлює чутки", - написала артистка, одним із тегів поставивши #lovemyfamily (#люблю мою сім'ю).

 Мел Бі показала сімейну ідилію та запевнила, що її не лупцюють

У п'ятницю пару сфотографували на виході з ресторану. Мел та Стівен трималися за руки, й обручки в обох були на місці.

Різдвяне сімейне фото, яке співачка виклала в Instаgram, також має розвіяти тривогу фанів за особисте життя екс-"перчинки".

Як нагадує видання, підозри відносно насильства в родині Белафонте з'явилися після того, як Мелані показалася в одному з телешоу з саднами на обличчі та руках.

На захист вітчима стала старша донька співачки, 15-річна Фенікс. У своєму Instagram вона назвала ці чутки "дурними" та запевнила, що Стівен ніколи не бив її матері.

Як відомо, в Мелані троє дітей: Фенікс – від першого шлюбу, 7-річна Енджел – від стосунків з актором Едді Мерфі, та 3-річна Медісон від Белафонте.

Фото з Instagram Мелані Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів