Паніну загрожує до 5 років в'язниці "за посягання на недоторканість України"

4 січня 2015, 10:22

Російський актор Олексій Панін, який днями "обіс**вся" й вибачився перед одеситами, ризикує сісти до в'язниці.

Скандальному артистові загрожує до 5 років позбавлення волі за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Про те, що стосовно Паніна здійснюється досудове розслідування написав у своєму Facebook начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк:

"Слідчим відділом УСБ України в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні від 03.01.2015 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України".


"В ході досудового розслідування встановлено, що 12.08.2014 громадянин Російської Федерації, російський актор, Панін Олексій В’ячеславович, 10.09.1977 р.н., перебуваючи на території України в Автономній Республіці Крим, публічно висловлювався про те, що АР Крим є російською територією, а також щодо необхідності розширення її меж до м. Одеса", - йдеться в заяві Вовка.

У СБУ таки вирішили "взятися" за Паніна?

Голова слідчого управління СБУ уточнює, що 12-го серпня минулого року Панін поширив у мережі Інтернет відеосюжет з відповідним зверненням, "чим здійснював публічні заклики до вчинення дій направлених на зміну меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також поєднаних з розпалюванням національної та релігійної ворожнечі".

Нагадаємо, днями Олексія Паніна перестріли в одному з ресторанів Одеси. Там місцеві активісти змусили актор вибачитися за свої заклики на камеру.

Та пізніше Панін заявив вже російським ЗМІ, що він "обіс**вся" через зустріч з євромаданівцями в Одесі.

Фото "StarsLife"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів