Роналду кинув Шейк через свою маму?

16 січня 2015, 17:56

Подейкують, футболіст Кріштіану Роналду розлучився з моделлю Іриною Шейк, бо та не змогла побудувати хороших стосунків із його мамою Долорес.

Між іншим, Іра перестала фолловити спортсмена в Twitter, отже, справи таки кепські.

Про це пише "The Daily Mail" із посиланням на португальське видання "Correio da Manha".

За словами джерела, Шейк навідріз відмовилася приїхати на 60-річчя потенційної свекрухи. Роналдо ж дуже хотів влаштувати для мами вечірку-сюрприз. Голуб’ята розсварилися.

"У них вийшла така велика сварка, що закінчилося тим, що Новий вік він зустрів удвох із сином", - повідомляє інформатор.

"Ірина проїхалася по Долорес, а Роналду став на бік своєї мами. Це була остання крапля, бо справи в них в останні місяці йшли не дуже добре", - підсумовує джерело.

Роналду з мамою

Як стверджує співрозмовник видання, Долорес та 29-річна Ірина між собою не ладнали. Дійшло до того, що під час одного з останніх приїздів до Мадрида Шейк вирішила спинитися в готелі, оскільки дім Роналду зайняла його мама.

"Долорес вважає, що Ірина – не та жінка, яка годиться для сина Роналдо (в мачухи). Їй хотілося, щоби це був хтось, хто в майбутньому прийме на себе роль мами для Кріштіану-молодшого. А для Ірини це не було пріоритетом", - пояснює джерело.

Як відомо, синові футболіста, якого народила йому невідома жінка, яка потім померла, вже 4 роки.

Нагадаємо, Роналду ані словом не згадав про Шейк у своїй промові, коли йому вручали "Золотого м’яча". Ірини не було з ним ані на цій церемонії, ані коли на Мадейрі відкривали пам’ятника з ерекцією.

Фото з Facebook Кріштіану Роналду

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів