Пенетьєрі й Бекхема зарахували до найгірше татуйованих

23 січня 2015, 16:48

Американська акторка Хейден Пенетьєрі та британський футболіст Девід Бекхем потрапили до десятки зірок із найнеоковирнішими татуюваннями. Щоправда, останній втрапив і до списку селебрітіз із найвдалішими тату.

Рейтинг та антирейтинг склали за результатами опитування. Про це пише "The Daily Mail".

"Найпочеснішу", першу сходинку в списку невдалих тату дістала співачка Шеріл Коул. Подейкують, за те, щоби її поперек та сідниці вкрили величезні троянди, зірка виклала 12 тисяч фунтів стерлінгів.

Друге місце в учасниці "Girls Aloud" Сари Хардінг. На її спині красуються крильця й напис: "Не кисни – сяй".


Третю сходинку респонденти віддали Хейден Пенетьєрі з її написом італійською "Жити без шкодувань", якого нареченій Кличка викололи з помилкою.

Татуювання Пенетьєрі визнали одним із найгірших

У цю ж пастку свого часу потрапив Девід Бекхем, який замовив собі напис "Вікторія" на санскриті. Але натомість вийшла якась "Віхкторія". За це Девід має четверте місце.

До Топ-5 потрапила співачка, фотомодель та телезірка Кеті Прайс. Коли вона розлучилася з чоловіком, то його ініціали, виколоті на руці, не замаскувала новим малюнком, а закреслила жирними рисками. Вийшло казна-що.

У десятці найдурніших татуювань також є "прикраси" Мелані Гріффіт та Анджеліни Джолі. Обидві актриси колись зробили тату на честь чоловіків – Антоніо Бандереса та Біллі Боба Торнтона – і потім мусили видаляти.

Девід Бекхем потрапив і до рейтингу носіїв невдалих тату, і до гордих власників вдалих

Учасники опитування, замовленого британською клінікою, що спеціалізується якраз на видаленні невдалих тату лазером, обрали й 10 найкращих.

Перемогла Вікторія Бекхем із татуюванням на спині. Її чоловік посів друге місце з чотирма татуюваннями з іменами їхніх дітей. Особливо учасники вподобали тату "Харпер".

У десятці найкращих також опинилися татуювання Роббі Вільямса, Адель, Джонні Деппа та Меган Фокс – хоча вона портрет Мерилін Монро зі свого тіла вже звела. Нагадаємо, Меган дійшла висновку, що він несе їй погану енергію.

Фото з Twitter Хейден Пенетьєрі та з Facebook Девіда Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів