Екс-керівник "Apple" сховав від дружини $25 мільйонів?

26 січня 2015, 17:00

Колишнього генерального директора корпорації "Apple" Джона Скаллі тягне до суду його колишня дружина.

Керол Лі "Ліззі" Скаллі, яка прожила з бізнесменом 32 роки, заявляє, що під час розлучення йому вдалося приховати й лишити собі кількадесят мільйонів доларів.

Про це повідомляє "New York Post".

Джон та Ліззі уклали угоду про розлучення в 2011-му. Проте виявляється, що в 2013-му жінка передумала й подала проти Скаллі позов. Вона заявила, що Джон "збрехав" і їй, і суду, надавши фальшиві фінансові звіти під час розподілу майна.


Як зазначається в позові Керол Лі Скаллі, приблизно в 2000-му році її чоловік закрутив роман із однією з працівниць "Apple" і саме тоді почав ховати від дружини гроші.

Джон Скаллі вже з новою дружиною

На момент розлучення пари їхні фінансові надбання за час шлюбу на папері становили всього лише 4,8 мільйона. Насправді ж, стверджує екс-дружина Скаллі, не було враховано інвестицій у компанії "по всьому світі", які потай робив Джон.

Керол Лі стверджує, що її надурили на суму в понад 25 мільйонів.

Як зазначає видання, справа складна, тому розслідування просувається повільно. Тим часом бізнесмен встиг знову одружитися.

Як відомо, Джон Скаллі очолював "Apple" з 1983-го по 1993-й. Він, зокрема, відомий як людина, що звільнила Стіва Джобса. Це сталося після їхнього конфлікту в 1985-му році.

Нагадаємо, нещодавно видання "The Independent" склало рейтинг найдорожчих розлучень в історії. "Переможцем" став російський олігарх Дмитро Риболовлєв, якому розставання з дружиною обійшлося в 4,5 мільярда доларів.

Фото з Twitter Джона Скаллі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів