Компанію Кіркорова звинуватили у несплаті податків у Болгарії

28 січня 2015, 10:15

Російський співак Філіп Кіркоров опинився в центрі скандалу, пов'язаному з нерухомістю.

Болгарський фонд по боротьбі з корупцією звинуватив компанію "Филипп Киркоров Инвестмент" в ухиленні від сплати податків і аферах навколо покупки і продажу його апартаментів на місцевих курортах, пише "Супер.ру".

За повідомленням голови фонду Стиліян Іванова, компанія артиста порушила закони Болгарії - не сплачувала податки за придбану нерухомість. Мовляв, спершу хтось купував житло як фізична особа, а після переоформив його на фірму Кіркорова і продавав вже за іншою ціною.

Представник фонду по боротьбі з корупцією заявив, що має намір домагатися притягнення російського співака до суду, бо той має подвійне громадянство - болгарське і російське.


"Це означає, що Кіркоров, як громадянин нашої країни, повинен дотримуватися наших законів!" - наголосив Іванов.

Кіркоров ризикує сісти до в'язниці у Болгарії?

Водночас прокуратура Варни пояснює - справа заведена лише щодо компанії "Филипп Киркоров Инвестмент", а не проти самого співака. Представники судових органів уточнили, що процес може тривати близько двох місяців.

У Кіркорова ж заявила, що вперше чують про претензії болгарського фонду:

"Й гадки не маю, хто цей пан Іванов. Жодних угод і тим більше афер з подажу нерухомості Філіп в Болгарії не проводив. Всі апартаменти, куплені їм в Бургасі та Варні, належать тільки йому, тобто знаходяться у приватній власності. Були щорічні перевірки - всі папери їм були надані. Жодних претензій з боку податкової в Болгарії до нас не надходило - це нісенітниця".

"Підозрюю, що в Болгарії у Філіпа є недоброзичливці, які хочуть просто нажитися на ньому. Була давня історія з претензіями до нього з боку авторів пісень, яким він нібито щось не доплатив, мабуть, там хтось досі не може заспокоїтися і придумує нові приводи", - додав представник артиста.

Сам Кіркорова воліє не коментувати ситуацію.

Фото з Instagram Кіркорова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів