Кобзон більше не "почесний громадянин Краматорська"

28 січня 2015, 14:38

Російського співака Йосипа Кобзона, який відверто підтримує антиукраїнські дії Володимира Путіна, позбавили звання "почесний громадянин Краматорська".

Краматорська міська рада прийняла відповідне рішення під тиском громадськості, які прийшли до зали, пишуть "Новости Краматорска".

Місцеві депутати з другої спроби проголосували за скасування "рішення міськради від 04.02.1997 року про присвоєння Кобзону І.Д. звання Почесного громадянина Краматорська".

Активісти Краматорська нарешті домоглися, аби Кобзона позбавили почесного звання

Раніше активісти Краматорська заблокували депутатів в сесійній залі. Адже слуги народу спершу не змогли прийняти рішення.


"16 осіб проголосували за, чотири депутати висловилися проти, а 17 депутатів утрималися. Рішення не прийнято. Активісти заблокували виходи з залу засідань і вимагають від депутатів переголосувати з цього питання і таки позбавити Кобзона звання "Почесний громадянин Краматорська", - йдеться на сайті місцевих новин.

Російський співак вже встиг заявити, що радий, що його позбавляють звання почесного громадянина міст України, яка "стала американською".

"Я дуже радий, що мене позбавляють звання почесного громадянина міст не моєї України, вона стала американською. Спочатку мене позбавили права в'їзду на територію США, а тепер послідовно позбавляють звань в містах України. Я не хочу бути почесним громадянином країни, де правлять" коломойські", - сказав Кобзон в коментарі "ТАСС".

Йосип Кобзон свого часу був почесним громадянином Донецька, Слов'янська, Макіївки, Артемівська, Горлівки та інших міст Донецької області.

Нагадаємо, восени минулого року на Донбасі масово почали "відмовлятися" від Кобзона. Слідом за Дніпропетровська співака вимагали позбавити звання "почесний громадянин" таких міст, як Краматорськ і Слов'янськ.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів