Робін Райт знову заручилася з екс-нареченим?

29 січня 2015, 11:00

Подейкують, американська акторка Робін Райт наважилася на другу спробу і ще раз заручилася зі своїм екс-нареченим Беном Фостером.

Зірка "Карткового будинку" та "Фореста Гампа" вирішила таки вийти за нього заміж, незважаючи на 14-річну різницю в віці.

Про це повідомило джерело "US Magazine".

"Вони знову разом та дуже щасливі. Бен – пречудовий хлопець. Вона знає що в неї є захисник", - розповів інформатор.


Зі слів джерела, в пари були й лишаються певні проблеми, зокрема розбіжності в робочих графіках та відстань, але Робін та Бен працюють над їхнім подоланням.

Робін Райт із дочкою та сином від шлюбу з Шоном Пенном

Нагадаємо, екс-дружина Шона Пенна та її бойфренд заручилися в грудні 2013-го року. 48-річна Робін, котра раніше була проти татуювань, навіть виколола в себе на пальці ініціали коханого.

Райт зізнавалася, що вони з Фостером "разом із найпершого побачення", і що "почувається вже одруженою".

Тим не менш у грудні стало відомо, що пара передумала одружуватися. Робін буцімто усвідомила, що 34-річний чоловік для неї надто молодий.

Як стверджує джерело, нарізно Робін та Бен протрималися лише кілька тижнів і знову зійшлися. На церемонії вручення "Золотого глобусу" вони вже були разом, ще й у однотипних вбраннях.

Нагадаємо, Шон Пенн буцімто вже теж заручився з Шарліз Терон та розпочав процес офіційного всиновлення її прийомної дитини.

Райт і Пенн мають двох спільних дорослих дітей: дочку Ділан та сина Хоппера.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Робін Райт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів