Дочка Путіна ховається під псевдонімом у вченій раді МДУ?

29 січня 2015, 12:21

Президент Росії Володимир Путін ретельно ховає від усіх своє особисте життя і доньок. Та час від часу в мережі виникають "сенсаційні" повідомлення про коханок та рідню політика.

Цього разу за молодшу дочку Путіна Катерину "взявся" російський журналіст Олег Кашин.

Російський журналіст розсекретив дочку Путіна Катерину?

У своєму Facebook 29-го січня він написав про свої здогади з приводу знаходження дочки російського президента.

На думку Кашина, Катерина Путіна живе під псевдонімом Катерини Володимирівни Тихонової.


Катерина Тихонова (по центру) - донька Путіна?

"Член вченої ради МДУ та чемпіонка з акробатичного рок-н-ролу Катерина Володимирівна Тихонова 31.08.1986 народження - псевдонім, мабуть, на честь бабусі Катерини Тихонівни Шкребньовою", - написав він.

Дійсно, директором компанії "Иннопрактика", що відповідає за проект розширення МДУ і створення "технологічної долини" є жінка на ім'я Катерина Тихонова.

Тихонова ще й акробатичним рок-н-ролом займається, як і дочка Путіна

Також Тихонова є директором і засновником фонду "Національне інтелектуальний розвиток", який організовує і курирує роботу наукових колективів МГУ з "Роснефтью".

Варто відзначити, що в Інтернеті також були виявлені фотографії та відео Тихонової зі змагань з акробатичного рок-н-ролу. Раніше повідомлялося, що цим же видом спорту займається і дочка Путіна Катерина.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з'являлася інформація про те, що молодша дочка президента Росії у 2013-му році вийшла заміж за корейця Юн Джун Вона, сина відставного корейського адмірала.

А в травні минулого року писали, що Катерина Путіна живе на постійній основі у Мюнхені. Та пізніше сам Путін заявив, що його доньки живуть у Москві.

Фото з Facebook Кашина та соцмережі, відео YuoTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів