Бекхем радий, що може випити посеред тижня

29 січня 2015, 13:40

Британський футболіст Девід Бекхем тішиться з того, що по завершенні спортивної кар’єри тепер може спокійно хильнути чарчину, не думаючи про те, що завтра йому виходити на поле.

Іще він зізнався, що з нетерпінням чекає, коли йому виповниться 40 років.

Про це пише "E! News".

"Я не хвилююся з приводу того, що мені виповнюється 40", - запевнив Девід, який святкуватиме день народження в травні.


Людям, які питають його про відчуття в наближенні ювілею, спортсмен відповідає, що чекає цього з нетерпінням.

"Я лише не хочу великого свята, бо мені не подобається така увага, але буде спокійна вечеря з друзями", - поділився Бекхем.

За святковим столом Девід зможе спокійно хильнути алкоголю, адже тепер не мусить більше дотримуватися жорсткого режиму.

Бекхем із нетерпінням чекає на свій ювілей

"Тепер я можу посеред тижня з задоволенням випити, не турбуючись про те, що "ой, я ж гратиму в ці вихідні або в мене ж вранці тренування". Я насолоджуюся келихом вина або келихом віскі й не думаю: "Ой, мені треба завтра раненько встати і бігати полем", - зазначив Бекхем.

Нагадаємо, кілька місяців тому Девід запустив власну марку віскі. Зі слів футболіста, дружина Вікторія – "не найбільший пияк у світі" – спершу скептично поставилася до цього проекту. Проте відтанула, коли чоловік почастував її коктейлем власного приготування на основі віскі.

"Їй сподобалося. Тепер вона п’є віскі", - похвалився Бекхем.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем уже відсвяткувала 40-річчя. Родина відзначила цю подію поїздкою до Гранд-Каньйону.

До слова, днями в одному з ток-шоу Девід розповів про те, що старші сини вже соромляться таткових пестощів перед своїми друзяками. А донечка Харпер командує, що батькові надягти, та відпускає критичні зауваження щодо його фігури. Про це пише "The Daily Mail".

"Я скупав Харпер, витяг її, витирав, і вона сказала: "Татусю, я тебе люблю, але ти мені не подобаєшся, ти такий товстун!" Я не думав, що я товстий, але...!", - поділився Девід.

Фото з Facebook Девіда Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів