Британці знайшли підтвердження, що у МДУ працює донька Путіна

30 січня 2015, 10:46

Одне з найбільших агентств новин у світі знайшло підтвердження тому, що молодша донька президента Росі Володимира Путіна Катерина дійсно живе під псевдонімом і працює в МДУ.

Джерело агентства "Reuters", близьке до МГУ, підтвердило, що Катерина Тихонова, яка бере участь у проекті створення науково-технологічної долини МДУ, є дочкою російського президента.

"Так, це вона", - наводить агентство слова свого джерела.

Зв'язатися з самою Тихоновою ЗМІ не вдалося.


"Один з головних опонентів Володимира Путіна міг порушити табу, опублікувавши те, що, за його словами, є псевдонімом, який використовує одна з дочок російського президента, щоб не привертати уваги", - пише агентство, маючи на увазі Олексія Навального, який також розмістив інформацію про псевдонім доньки Путіна.

Джерело, наближене до МДУ підтвердило британському агентству, що Тихонова таки донька Путіна

У свою чергу прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков роздратовано заявив, що не знає про Катерину Тихонову, пише "Forbes".

На запитання, чи працює дочка Путіна в МДУ, Пєсков відповів: "Я не знаю. Це не моя робота. Я маю справу з президентом, а не з його дітьми".

"Досі багато дівчат видавали за дочок Володимира Путіна", - сказав він.

Нагадаємо, 29-го січня журналіст Олег Кашин написав про свої здогади з приводу знаходження дочки російського президента.

На думку Кашина, Катерина Путіна живе під псевдонімом Катерини Володимирівни Тихонової і є членом вченої ради МДУ та чемпіонкою з акробатичного рок-н-ролу.

Нагадаємо, у Путіна та його колишньої дружини є двоє дітей- 29-річна Марія та 28-річна Катерина.

Фото newkaliningrad.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів