Чотирилапі селебрітіз: складено Топ "зіркових" собак

30 січня 2015, 15:50

Вони не співають пісень та не знімаються в кіно, але їхні обличчя, тобто морди, знають мільйони людей.

Ідеться про тваринок, які належать зіркам, і видання "NY Daily News" вирішило назвати найпопулярніших.

До топових голлівудських песиків зарахували бульдога Lady Gaga. Чорненька Азія супроводжує співачку навіть на гастролях. Зірка бавиться з нею, наче з лялькою, чим дратує тваринозахисників.

 Lady Gaga та Азія

Гарненького чорного песика часто можна побачити в Instagram доньки Брюса Вілліса Румер. Актриса та модель Келлі Брук тягає з собою свого улюбленого білого пуделя навіть до салону краси.

Супермодель Бар Рафаелі, котрій досі не дуже щастило з чоловіками, має одне завжди вірне їй серденько – пуделя Пучі.

Бар Рафаелі та Пучі

Акторка Аманда Сейфрід не забуває вітати свого собаку з днем народження, і повідомляє про цю важливу дату своїх фанів.

Дуже любить собак скандальна співачка Майлі Сайрус. На жаль, кілька місяців тому помер її улюбленець, і дівчина дуже тяжко це переживала. Тепер у неї новий кошлатий дружечок.

Австралійського актора Х'ю Джекмана папарацці часто фотографують на вулиці, коли він вигулює тепер уже двох своїх собак. Варто зазначити, законослухняна кінозірка має при собі пакетика, куди збирає їхні какашки.

Х'ю Джекман із Далі та Алегрою

Американська акторка Деніз Річардс, схоже, сприймає песиків як своїх діток. Якось вона виклала в Instagram сімейне фото, в якому песик сидить у візочку – вочевидь, прийомної акторчиної донечки.

Із трьома собаками нащодавно сфотографувалася супермодель Гайді Клум. Вівчарок звати Макс та Фредді. Її колега Міранда Керр поки обмежилася крихітним йоркширським тер'єром.

До Топу собак-селебрітіз, звісно ж, потрапили двоє песиків родини Обам. Нагадаємо, Барак і Мішель надають перевагу гіпоалергенній породі – португальським водяним собакам.

Машель Обама, Санні та Бо

"Донечка" на ім'я Ханна восени з'явилася в співачки Брітні Спірз.

Як відомо, цілий зоопарк, зокрема померанського шпіца вартістю в 13 тисяч доларів має Періс Хілтон. У співачки Мерайї Кері аж восьмеро песиків, вона відправляє їх у СПА та закордонні відпустки.

Фото з Instagram Lady Gaga, Бар Рафаелі, Х'ю Джекмана та Мішель Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів