Як одягатися, щоб завжди виглядати привабливо?

31 січня 2015, 19:08

Фраза "Мені нічого надіти!", сказана у відкриті дверцята переповненої шафи, здатна роздратувати майже кожного чоловіка. Але якщо звернутися до витоків проблеми вічної відсутності необхідних речей у гардеробі, можна помітити, що її причиною є банальне невміння жінок одягатися. Дівчата, приміряючи чергову безформну майку "отруйного" кольору, скажуть, що не мають можливості купувати дорогий брендовий одяг від відомих дизайнерів, і будуть не праві. Адже для того, щоб виглядати красиво, стильно і сексуально, не обов’язково бути клієнтом фірмових бутиків Dolce & Gabbana і Gucci, достатньо навчитися грамотно підбирати і компонувати деталі туалету

Образ красивої жінки: формуємо гардероб

Мода – слово, яке вибиває з колії дівчат, що прагнуть слідувати сучасним тенденціям фешн-індустрії, тому про нього краще забути до походу в магазин. Купувати необхідно лише той одяг, який ідеально сидить на фігурі і, головне, створює відчуття комфорту. У жіночому гардеробі мають бути присутні наступні речі:

  1. Плаття. Одягаючи красиве плаття, жінка змінюється в кращу сторону не тільки зовні, алей і внутрішньо. Матеріал, колір і фасон можуть бути будь-якими, але "ефект Попелюшки на балу" повинен бути присутнім завжди.
  2. Блузи і сорочки. Краще вибирати прості моделі в пастельних тонах – їх простіше комбінувати з іншим одягом і аксесуарами. Слід приділити увагу білій сорочці – це класика.
  3. Брюки та спідниці. З відповідними фасонами краще визначитися заздалегідь з урахуванням особливостей фігури, а ось кольори бажано підбирати не яскраві. Під час покупки важливо звертати увагу на декоративні елементи, адже деякі з них можуть псувати одяг, наприклад, панчохи або манжети.
  4. Строгий костюм. Жінка в діловому костюмі виглядає стильно і сексуально. Правильно підібраний, від здатний підкреслити не тільки її статус, але й фігуру. Бажано купувати костюм спокійних тонів, виконаний переважно з натуральних матеріалів. Незалежно від фасону піджак повинен сидіти на фігурі ідеально. Штани краще вибирати класичні, спідницю – пряму довжиною до середини коліна.
  5. Джинси. Це улюблений предмет одягу багатьох жінок. Вибирати його треба строго відповідно до фігури та розміру, оскільки занадто великі чи малі джинси можуть легко зіпсувати образ.
  6. Светри та кофти. На фоні пастельних блузок, спідниць та штанів м’які зігріваючі кофти та светри просто зобов’язані виділятися. Не варто відмовлятися від яскравих речей. Гарно виглядає теплий одяг з оригінальними кольоровими принтами.
  7. Аксесуари – завершальна ланка образу. До них відносяться не тільки прикраси, але і шарфи, палантини, хустки, рукавички, сумки, ремені. Чим чисельніший їх набір, тим більше різноманітних образів можна придумати, використовуючи одні й ті самі речі. Не обов’язково гнатися за світовими брендами, аксесуари Benetton або ALDO будуть виглядати не гірше

Приваблива домогосподарка

Домогосподарка у багатьох людей асоціюється з неохайною жінкою в старому халаті. На жаль, але цей образ створили самі дами. Насправді добре виглядати можна не тільки в громадських місцях. Досить змінити розтягнуту футболку і старі спортивні штани на нову трикотажну майку та обтяжуючі бриджі, мініатюрні шортики або симпатичний сарафан, акуратно зібрати волосся в "хвіст", і жінка одразу перетворюється з тітки середніх років у привабливу дівчину!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів