Дочка Вітні Х'юстон перебуває в комі

1 лютого 2015, 09:53

Дочка покійної співачки Вітні Х'юстон Боббі Крістіна Браун знайдена непритомною у ванній кімнаті свого будинку в Джорджії.

21-річну дівчинку знайшов її чоловік Нік Гордон разом з другом сім'ї вранці в суботу, 31-го січня. Чоловіки проводили реанімаційні заходи самостійно до приїзду лікарів, повідомляє "BBC".

Боббі Крістіну доставлено в клініку міста Розуелл, неподалік від столиці штату міста Атланта. Подробиці інциденту не повідомляються.

Наразі дочка Вітні Х'юстон введена в стан штучної коми, повідомляє "TMZ".


Лікарі констатують у дівчини набряк головного мозку.

Боббі Крістіну Браун знайшли непритомною у ванній

Боббі Крістіна перебуває у відділенні інтенсивної терапії. В палату допустили її батька - співака Боббі Брауна і його друга - актора, драматурга і підприємця Тайлера Перрі.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон померла майже рівно три роки тому - 11-го лютого 2012-го року. Її знайшли у ванні номера готелю в Беверлі-Хіллз. Офіціна причини смерті - утоплення. Дочка співачки важко переживала її смерть.

Боббі Крістіна є єдиною спадкоємицею 20-мільйонного статку Х'юстон. З цих грошей 10 відсотків дівчина отримала в 21-й день народження, 20 відсотків отримає на 25-річчя і залишок у 70 відсотків - коли їй виповниться 30 років.

Фото з Twitter Боббі Крістіни Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів