Віка Циганова: Путін і Божа Матір рятують Росію

25 лютого 2015, 12:24

Колись відома співачка, а нині оспівувачка політики президента Росії Володимира Путіна Віка Циганова вирішила розповісти, який хороший російський правитель.

Про те, що Путін намагається врятувати країну та зберегти мир навколо, артистка заявила в ефірі радіостанції "Говорит Москва".

"Я бачу конкретно, що Путін зберігає мир і тримає державу. Він бореться за Росію, і намагається врятувати країну. Зовнішня політика, яку веде наш президент, мені подобається", - зазначила Циганова.

Вона також додала, що молиться за Путіна і просить дати йому божої допомоги.


Циганова знайшла привід знову нагадит про себе й свою любов до Путіна і Росії

"Над Росією править Божа Матір, це територія особлива. Тому якщо Путін - людина віруюча, ним також управляє дух, і я за це молюся, щоб він не помилився, щоб допомога у нього була божа, як у нас всіх, щоб цей російський дух не покинув його", - підкреслила Циганова.

На думку авторки гімну "Новоросії", зараз Росія знаходиться в небезпеці, а росіяни за останні роки перетворилися на розслаблених споживачів. Однак, як сказала співачка, вона любить свою батьківщину, культуру і традиції.

Нагадаємо, Віка Циганова завзято підтримує бойовиків на Донбасі. Кілька місяців тому співачка разом з одним із лідерів донецьких сепаратистів Павлом Губарєвим волали: "От Донецка до Кремля – это родина моя".

Фото з Facebook Віки Циганової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів