Йохансон заступилася за Траволту, який "цілував" Путіна

27 лютого 2015, 12:19

Гидливий вираз обличчя американської акторки Скарлетт Йохансон у той момент, коли її на церемонії "Оскар" цілував Джон Траволта, породив величезну кількість фотожаб.

Проте зірка офіційно заявляє: їй анітрохи не було бридко.

Про це пише "New York Post".

Одна з фотожаб на тему поцілунка Траволти

У своїй заяві для "Associated Press" у четвер Скарлетт підкреслила: "У епізоді з Джоном Траволтою немає нічого дивного, гидкого або недоречного".


Зі слів Йохансон, сенсацію з цього просто роздмухали ЗМІ.

Актора "змусили" цілувати й Путіна

Тим часом поцілунок Траволти вже перетворився на інтернет-мем. Кількість фотожаб на цю тему дедалі росте. Із легкої руки жартівників Джон уже цілує статую Свободи, Володимира Путіна, Кім Чен Ина, Каньє Веста та Тома Круза.

... і статую Свободи

До слова, Йохансон зараз має інший клопіт. Не встигла зірка її гьорлзбенду "The Singles" засяяти на музичному небосхилі, як до Скарлетт та її колег уже висунули претензії.

... і Кім Чен Ина

Як пише "Ace Showbiz", до представників актриси офіційно звернувся лос-анджелеський музичний колектив, котрий має таку ж назву, але існує, на відміну від гурту Йохансон, уже 16 років.

Музиканти обурені, бо їхній гурт має сторінки в усіх соцмережах, представлений на iTunes, тож простого пошуку в Google було досить, щоби зрозуміти, що ця назва вже зайнята.

Між тим Йохансон запевняє, що їй анітрохи не було гидко

Нагадаємо, коли Йохансон два роки тому оголосила про створення дівочого гурту, вона сказала, що він матиме назву "One and Only Singles". Нещодавно колектив випустив дебютну пісню "Candy".

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів