Мадонна порівняла Європу з фашистською Німеччиною

27 лютого 2015, 18:25

Американська співачка Мадонна вважає, що рівень нетерпимості та антисемітизму в Європі, зокрема у Франції, настільки високий, що нагадує їй фашистську Німеччину.

Про це вона заявила в інтерв’ю французькій радіостанції "Europe 1", пише "The Guardian".

Як висловилася Мадонна, рівень антисемітизму в країнах Європи наразі "високий, як ніколи". Вона порівняла це з часами розквіту фашизму.

"Ми живемо в божевільні часи", - зазначила вона.


Зі слів Мадонни, Франція колись була країною, гостинною до людей із іншим кольором шкіри, країною, де шукали прихисток такі артисти, але тепер це вже не так.

Мадонну лякає рівень нетерпимості та антисемітизму в сучасній Європі

"Це була країна, котра приймала всіх та підтримувала свободу будь-якого типу та форми – мистецьке вираження свободи. Тепер цього абсолютно не лишилося", - сказала вона.

Нагадаємо, в 2012-му році в відеоряді на концерті Мадонни в Парижі з'явилося фото лідерки французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пін зі свастикою на чолі. Через це артистці погрожували судом.

У радіоінтерв’ю Мадонна підкреслила, що мотиви, котрі змусили її тоді вголос заговорити про нетерпимість у Франції, нікуди не ділися. Навпаки, стало ще гірше.

"Те, що я казала два роки тому, актуальне й сьогодні. Це відбувається не лише у Франції, а по всій Європі. Але особливо в Франції. Рівень нетерпимості настільки високий, що це лякає", - зауважила співачка.

Нагадаємо, під час того світового турне Мадонна демонструвала глядачам не лише Ле Пен зі свастикою, а й свої голі принади.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів