Пореченкову оголосили бойкот на кіностудії в Білорусі?

2 березня 2015, 10:59

Російський актор Михайло Пореченков, який в Україні оголошений в міжнародний розшук за стрілянину по Донецькому аеропорту, опинився в центрі чергового скандалу. Цього разу у Білорусі.

Співробітники кіностудії "Беларусьфильм" буцімто відмовилися працювати з Пореченковим. Хоча сам актор спростовує цей факт.

Про бойкот російського артиста розповів співробітник кіностудії місцевому каналу "Белсат".

"Костюмери, гримери та інші поклали заяву на стіл директора "Беларусьфильма" про відмову працювати з Пореченковим, який знаходиться в міжнародному розшуку. Коли він приїхав до Мінська, його навіть не заселили в готель, як це було прописано в райдері", - сказав він.


Співробітник кіностудії також зазначив, що Пореченкова відмовилися селити в готель, оскільки він міг погано вплинути на репутацію компанії.

Актор у свою чергу буцімто заявив, що "на одному полі з такими білорусами не сяде".

Пореченкова не хочуть бачити і у Білорусі?

За даними видання, Михайло Пореченков мав зніматися у фільмі, присвяченому подіям 1943-го року. У кінострічці російський актор планував грати співробітника НКВС.

Цікаво, що сам Пореченков вже встиг спростувати російським ЗМІ проблеми з білорусами, пише "Взгляд".

"Це хамська, нахабна брехня. Комусь хочеться за мій рахунок стати відомим, а для цього є різні люди, які безсовісно брешуть. Вся пропаганда - це брехня, нещодавно українські ЗМІ передали, що мене зловили в Дебальцевому. Що тільки вони не несуть? Будьте обережні, перевіряйте всі відомості і дані. Зараз все нормально у мене, працюю. Подзвонили друзі з Мінська, обурені нахабною брехнею, я давно вже не був там, на жаль, сподіваюся, що скоро приїду і на місці розберуся з тим, що там відбувається", - цитує актора "Lifenews".

Нагадаємо, 30-го жовтня Пореченков приїхав до окупованого Донецька, аби підтримати терористів.

Під час свого "візиту" актор вирішив постріляти з крупноколіберного кулемета по Донецькому аеропорту. При цьому на його голові була каска з написом "Преса".

В січні цього року Служба безпеки України порушила кримінальну справу на російського актора за статтею "участь в терористичній групі", а також оголосила Михайла Пореченкова в міжнародний розшук.

Кадр з відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів