Найпишніші кралечки світу моди. ФОТО

2 березня 2015, 15:53

Ці жіночки перевертають з ніг на голову звичне уявлення про моду. Красуні "плюс-сайз" прикрашають обкладинки глянцю та гордовито виходять на подіум.

Добірку найпишніших відомих моделей світу склало видання "The Daily Mail".

25-річна австралійка Робін Лоулі має 44-й європейський розмір одягу, і лише за її Instagram слідкують понад 122 тисячі інтернет-користувачів.

Цікаво, що починала свою кар’єру Робін як модель зі стандартними параметрами, проте вже в 18 років перейшла в "більш важку" категорію.


Робін Лоулі

Вона стала першою моделлю "плюс-сайз", котра знялася в купальнику для "Sports Illustrated", а в 2011-му, разом із Тарою Лінн та Кендіс Хаффін, з'явилася на обкладинці італійського "Vogue". Знімалася Лоулі й для таких журналів як "Fashion Voluptueuse Elle", " GQ Australia", італійського " Vanity Fair" та австралійського "Vogue".

Дівчина брала участь у рекламних кампаніях "H & M", "Ralph Lauren", "Panache" та "Mango". Ще вона випустила кулінарну книжку "Робін Лоулі їсть" та має власну лінію купальників.

"Коли я починала, то відчувала величезну ненависть до мого тіла, вважала, що воно мене стримує. Просто почувалася розчарованою, розумієте: "Чому мені не дісталося худого тіла?", - розповіла якось Лоулі "Today Show".

27-річна американка Ешлі Грем (46 розмір) знімалася для "Elle", "Teen Vogue" та "Sports Illustrated", у жовтні випустила лінію спідньої білизни. Ешлі відвідує школи, де проводить із дівчатами-підлітками бесіди про важливість позитивного ставлення до власного тіла.

Ешлі Грем

Кендіс Хаффін також носить 46-й розмір. У цьому році вона стала першою фігуристою моделлю, що знялася для "Pirelli". 30-річна американка також з'являлася в "Harper's Bazaar" та "Vogue".

"Дівчата "плюс" у цій індустрії – одні з найздоровіших людей, котрих я зустрічала в своєму житті. Ми не влаштовуємо вечірок у McDonald’s. Дівчата, котрих я знаю, всі займаються йогою, пробігають по 3 милі на день та їдять здорову, збалансовану їжу", - запевнила Хаффін.

Кендіс Хаффін

27-річна Вітні Томсон (44-й розмір) із Флориди прославилася завдяки реаліті-шоу "America's Next Top Model". Зараз вона є лицем організації "National Eating Disorders Association" в Америці, у 2009-му році створила колекцію прикрас, а торік, удвох із чоловіком, відкрила ресторан.

Вітні Томсон

Токкара Джонс (розмір 42) – модель, актриса, співачка та телеведуча. Має власну лінію білизни. Зі слів Токкари, моделі "плюс-сайз", зухвалі та красиві, представляють середньостатистичних жінок Америки, й це дуже добре.

Токкара Джонс

Тесс Манстер (Холлідей) має 50-й розмір, є зіркою соцмереж та, нагадаємо, стала першою красунею XXL, із котрою уклало контракт крупне модельне агентство.

Тесс Манстер

Фото з Instagram Робін Лоулі, Ешлі Грехем, Кендіс Хаффін, Вітні Томсон, Токкари Джонс та Тесс Манстер.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів