Мадонна пояснила, нащо показує "56-річну дупу"

2 березня 2015, 18:30

Американська співачка Мадонна вважає несправедливим те, що жінки у сучасному суспільстві, зокрема в шоу-бізнесі зазнають дискримінації за віком.

Свою появу на "Греммі" у вбранні, котре відкривало її "56-річну дупу", артистка розглядає як послання сексистам та припускає, що колись це стане звичайним явищем.

Про це Мадж говорила в інтерв’ю журналові "Rolling Stone".

"Ніхто не наважиться зробити принизливий коментар щодо темної шкіри, не наважиться лишити принизливий коментар у Instagram відносно того, що хтось є геєм. Але мій вік – всі і кожен казатиме щось, для мене принизливе", - поділилася артистка.


"І я завжди собі думаю, чому це вважається прийнятним? У чому різниця між цим та расизмом або будь-якою іншою дискримінацією? Вони судять про мене за моїм віком", - зазначила вона.

Як вважає Мадонна більшість жінок її віку змирилися з тим, що їм уже не дозволяється поводитися певним чином. Але не співачка. Вона підкреслює: правилам ніколи не корилася й не збирається.

Мадонна бореться з дискримінацією за віковою ознакою

"Ось як виглядає 56-річна дупа, вилупки!", - хотіла сказати Мадж своїм вбранням на "Греммі".

Зірка припускає, що ця її епатажна витівка колись стане чимось звичайним. Інші жінки візьмуть із неї приклад.

"Тож якщо я маю бути людиною, котра відкриває двері жінкам, щоби вони повірили, зрозуміли та прийняли думку про те, що можуть бути сексуальними та гарно виглядати, бути так само значущими в 50 чи в 60, як були у 20, хай так буде", - підсумувала вона.

Також Мадонна підкреслила, що між нею та Lady Gaga нема такої ворожнечі, як це подається в ЗМІ.

"Я не вважаю, що вона претендує на мою корону. Ми живемо в світі, де люди люблять нацьковувати жінок одна проти одної", - зауважила артистка.

Зі слів Мадж, один-єдиний раз, коли вона висловила критику на адресу молодої колеги, був тоді, коли їй здалося, що та "здерла" в неї пісню.

"Це не має нічого спільного з "вона забирає в мене корону" або "вона на моїй території". В неї є своя. Я вважаю, що вона – дуже талановита співачка та авторка пісень", - запевнила Мадонна.

Нагадаємо, не так давно співачка зізналася в любові до Lady Gaga. Але, як відомо, свого часу Мадонна написала пісню зі словами "тобі ніколи не стати мною" – як вважається, саме про свою "улюблену" колегу.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів