Макаревича хочуть виключити з партії Прохорова

3 березня 2015, 10:14

Російського співака Андрія Макаревича запропонували виключити з партії "Громадянська платформа", засновником якої є бізнесмен Михайло Прохоров.

З ініціативою позбавити лідера "Машины времени" членства виступило Новосибірське регіональне відділення партії, повідомляє "Интерфакс".

"Така пропозиція була. Можу сказати, що я до цього не маю ніякого відношення, це приймалося регіональним відділенням", - розповіла член федеральної політради партії Ганна Терешкова.

"Думаю, що не діло приймати такі рішення на регіональному рівні, ця ініціатива буде розглядатися на засіданні федерального цивільного комітету партії 12-го березня", - сказала вона.


У партії Прохорова а дехто мріє виключити Макаревича

Як відомо, Макаревич став членом партії "Громадянська платформа" в жовтні 2012-го року. Тоді політичну організацію очолював її засновник, бізнесмен Михайло Прохоров, який раніше в тому році посів третє місце на виборах президента Росії.

У грудні 2013-го партію очолила сестра Прохорова Ірина. Вона відмовилася від керівництва партією в липні 2014-го.

Минулого тижня Прохоров заявив про необхідність проведення позачергового засідання федерального цивільного комітету партії "Громадянська платформа" через її участі в акції "Антимайдан". Висловлювалися припущення, що Прохоров може вийти з партії.

Нагадаємо, ще наприкінці 2013-го року російський олігарх Михайло Прохоров заявив, що підтримує Євромайдан. Більше того, він вважав, що не лише Україна має бути у Євросоюзі, а й Росія також.

Фото tltgorod.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів