Роб Паттінсон збирається заручитися?

4 березня 2015, 12:54

Подейкують, британський актор Роберт Паттінсон та його подружка Талія Барнет, відома як FKA Twigs, незабаром збираються заручитися.

Парочка вже зробила перший крок для цього, обмінявшись так званими "обручками-обіцянками".

Про це пише "Ace Showbiz" з посиланням на "E! Online" та "People".

Про те, що він має намір узяти Талію за дружину, Роберт повідомив своїм друзям, спеціально зібравши їх усіх на вечерю. Зі слів джерела, актор сказав, що офіційно вони поки не заручені, проте збираються зробити це влітку, коли в FKA Twigs закінчаться гастролі, а Паттінсон завершить власні проекти.


Паттінсона скоро офіційно окільцюють?

"Він хоче одружитися з нею. Вони нерозлучні. Живуть у його будинку", - зазначив інформатор.

Зі слів приятеля Роба, із Талією він став значно спокійніший та щасливіший. Він уже звозив дівчину до Англії, щоби представити своїм мамі й татові.

Нагадаємо, кажуть, подружка суворо слідкує за тим, щоби Паттінсон вів здоровий спосіб життя, поменше пив та займався спортом.

Як відомо, до цього в Роберта був роман із партнеркою за "Сутінками", Крістен Стюарт. Причиною їхнього розриву буцімто стала її інтрижка з одруженим режисером. Заміни Робові Крістен поки не знайшла. Її бачать виключно в товаристві близької подруги, Алісії Каргайл, і ходять чутки, що вони з нею – пара.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів