Кіркоров продає за мільйон квартиру, де жив з Пугачовою

4 березня 2015, 15:03

Російський співак Філіп Кіркорова у розпал кризи вирішив позбутися від "родового гнізда".

Артист виставив на продаж свою семикімнатну квартиру у Москві. За неї Філіп хоче виручити 70 мільйонів рублів - майже мільйон євро, пише "Комсомольская правда".

Кіркорова провів дитинство і юність в трикімнатній московській квартирі на Земляному Валу. А коли співак одружившись на Аллі Пугачовій, то купив у тому ж під'їзді ще кілька квартир і перетворив житло в елітне: два рівні, сім кімнат.

Кіркорова виставив на продаж квартиру, в якій жив у шлюбі з Пугачовою

Після розлучення з Примадонною Філіп переїхав до ще більш шикарних хором - в Філіпповському провулку. Апартаменти на Земляному Валу всі ці роки пустували. Час від часу там жив батько співака Бедрос Кіркоров.


Вперше думки продати квартиру виникли у Кіркорова ще п'ять років тому.

"Квартира унікальна, в ній дуже хороша аура. Там пройшли мої найщасливіші роки, можна сказати - намолене місце", - казав тоді співак.

З чуток, в той час стартова ціна за це житло становила 200 мільйонів рублів. Покупців на елітну нерухомість не знайшлося.

Схема великох апартаментів співака

І ось тепер оголошення про продаж квартири знову з'явилося на одному з сайтів з оренди нерухомості. А ціна майже втричі нижча, ніж раніше - 70 мільйонів рублів. Житло займає два поверхи - другий і третій.

"Продається дворівнева квартира з двома спальнями і двома санвузлами в будинку, побудованому в 1939 році. Квартира "з історією", одна з найвідоміших у столиці, що належить легенді вітчизняного шоу-бізнесу. Загальна площа - 260 квадратних метрів. З меблями і обробкою, але потрібен косметичний ремонт. Перший поверх: кухня, вітальня, їдальня, три просторі гардеробні. Другий поверх: спальня і ванна кімната. З вікон відкривається вид на річку", - йдеться в оголошенні.

Ім'я зоряного продавця не розголошується. Але у розмові з журналістом ріелтор підтвердив, що квартира належить Кіркорову.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів