Жінка Клуні приревнувала його до Йохансон?

4 березня 2015, 18:43

Подейкують, у американського актора Джорджа Клуні та його дружини Амаль виникла проблема.

Вони сваряться, бо жінка дуже ревнує свого зіркового чоловіка. Нехороші підозри в Амаль викликають відносини Джорджа з коллегою, Скарлетт Йохансон.

Про це пише "Radar Online" з посиланням на "The National Enquirer".

"Амаль осатаніла, коли її новоспечений чоловік 3-го лютого пропустив її день народження, щоби натомість провести день зі Скарлетт Йохансон на зйомках фільму "Аве, Цезар!", де вони обоє грають головні ролі", - стверджує інформатор.


"В Амаль і Джорджа через це був великий скандал. Вона ігнорувала всі його дзвінки та повідомлення, кілька днів із ним не розмовляла. Амель попередила Джорджа, що не терпітиме такої неповаги", - каже джерело.

Подружжя Клуні свариться через ревнощі?

Як пояснює співрозмовник видання, Амаль страшенно дратують красуні-кінозірки, такі, як Скарлетт. Клуні не вдається переконати кохану, що між ним та колегами просто товариські стосунки на знімальному майданчику. Навіть те, що Йохансон заміжня та має маленьку донечку, не має для ревнивиці жодного значення.

Зі слів інформатора, в Джорджа був шанс загладити свою провину на Валентинів день, проте актор знову сів у калюжу.

"Замість того, щоби влаштувати для неї надзвичайну романтичну вечерю на їхній перший Валентинів день у якості чоловіка та дружини, він запросив ще п’ятьох друзів", - говорить джерело.

"Це був не той романтичний вечір, який уявляла собі Амаль", - підсумовує співрозмовник видання, навіть припускаючи, що це могло стати останньою краплею для жінки.

Нагадаємо, кажуть, Амаль Клуні з чоловіком не панькається. Коли вона помітила, що Джордж набрав зайвих кіло, вона посадила його на жорстку дієту та заборонила алкоголь.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Джорджеві Клуні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів