Амаль Клуні визнали однією з найвпливовіших арабських жінок

6 березня 2015, 12:52

Дружина актора Джорджа Клуні Амаль вкотре доводить, що вона не просто жінка зірки, а й сама є досить відомою і впливовою особою.

Цього разу вона втрапила до рейтингу найвпливовіших арабських жінок, який представило видання "Arabian Business Magazine".

Першу сходинку ТОП-100 вже п'ятий рік поспіль посідає перший міністр-жінка Об'єднаних Арабських Еміратів Шейха Лубна Аль Касімі. Вона стала міністром міжнародного розвитку в 2013-му році.

"Шейха Лубна є не лише іконою для жінок в регіоні і першопрохідцем в області прав жінок, а й важливою частиною розвитку і зростання ОАЕ в глобальному розумінні", - зазначає видання.


Юрист Амаль Клуні цього року вперше з'явилася у рейтингу й одразу ж опинилася на другому місці.

Клуні визнали другою з сотні найвпливовіших арабських жінок

Журнал відзначає, що дружина Клуні потрапила до найвпливовіших завдяки своїй роботі в якості адвоката з прав людини з такими клієнтами, як засновник "WikiLeaks" Джуліан Ассанж і екс-прем'єром України Юлією Тимошенко.

Замикає трійку лідерів Лоуджан Аль Хатлуль, яка потрапила у заголовки газет в грудні, після того як жінку було арештована за водіння через кордон з ОАЕ і Саудівською Аравією.

Наразі Хатлуль вже вийшла з в'язниці й багато хто сподівається, що вона очолить рух за право арабських жінок керувати авто.

Щороку "Arabian Business Magazine" досліджували вплив арабських жінок по всьому світу у всіх галузях, в тому числі бізнесі, наукових колах і шоу-бізнесі.

Прінтскрін з "Arabian Business Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів