Кейт Бланшетт удочерила американку

16 березня 2015, 11:58

Австралійська акторка Кейт Бланшетт підтвердила радісну новину про те, що в них із чоловіком Ендрю з'явилася донечка.

Крихітка, котру пара вдочерила в Америці, зветься Едіт, а не Вів'єн, як повідомлялося спочатку.

Про це пише "The Daily Mail".

Бланшетт коротенько розказала про свою четверту дитину під час сіднейської прем’єри стрічки "Попелюшка", де грає злу мачуху.


"Є багато діток, яким не пощастило та, як нашим біологічним дітям, тож прийняти до себе маленьку дівчинку – це чудово. Ми божеволіємо від любові", - поділилася Кейт.

Кейт Бланшетт удочерила дівчинку в Америці

Немовлятко Едіт акторка з чоловіком привезли зі Сполучених Штатів. Як зізналася Бланшетт, у Австралії вони б не змогли взяти собі прийомну дитину, бо процес всиновлення в цій країні надто складний.

Як відомо, двох прийомних дітей мають австралійський актор Х'ю Джекман та його дружина Деборра-Лі Фернесс. Із тієї самої причини, що і Бланшетт, пара всиновлювала їх за межами Австралії.

Нині Фернес активно бореться за спрощення цієї процедури на батьківщині. Зокрема вона є авторкою кампанії "Adopt Change". Зі слів Деборри-Лі, від початку процесу всиновлення до безпосередньо приходу дитини до прийомної родини в Австралії може минути 8 років. Батькам доводиться витратити на це до 40 тисяч доларів. Не дивно, що показники зі всиновлень в Австралії дуже низькі.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Кейт Бланшетт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів