Габбана відповів "фашистові" Елтону Джону

17 березня 2015, 12:26

Італійський модельєр Стефано Габбана обурений закликом співака Елтона Джона бойкотувати бренд "Dolce&Gabbana".

Габбана вважає, що його партнер Доменіко Дольче має повне право бути проти екстракорпорального запліднення та сурогатного материнства, і нападати на нього через це – "фашизм".

Про це дизайнер заявив "Corriere della Sera", пише "The Daily Mail".

"У Дольче своя думка. Ці напади фашистські", - сказав Габбана.


"Я не чекав від такої людини, як Елтон Джон, котрого я вважав – підкреслюю, вважав – розумним. Ти проповідуєш розуміння, проповідуєш толерантність, а потім нападаєш? Лише тому, що хтось думає не так, як ти?. Оце має бути демократичний спосіб мислення? Неупереджений? Він – невіглас, у тому сенсі, що відкидає бачення, відмінні від його, але які заслуговують на повагу", - зазначив модельєр.

Стефано Габбана назвав Елтона Джона невігласом

Габбана та Дольче в неділю також зробили спільну заяву, в якій запевнили, що їхні висловлювання на підтримку традиційної родини не означають засудження вибору інших людей.

"Ми віримо в свободу та любов", - сказав Габбана.

Доменіко Дольче пояснив, що його погляди на те, якою має бути родина, ґрунтуються на його власному дитинстві – у традиційній сицилійській сім'ї, що складалася з мами, тата і дітей.

Нагадаємо, сер Елтон Джон, який має двох синів, народжених сурогатними матерями, у шлюбі з Девідом Фернішем, закликав бойкотувати "Dolce&Gabbana".

Артиста підтримали чимало селебрітіз, зокрема співачка Кортні Лав, тенісистка Мартіна Навратілова та співак Рікі Мартін, котрий виховує хлопчиків-двійнят.

Свою любов "усім прекрасним ЕКЗ-діткам" висловила дизайнерка Вікторія Бекхем.

До слова, Дольче та Габбана розсердили не лише геїв та батьків дітей, народжених завдяки ЕКЗ. Тепер бренд критикують і феміністки - за рекламу з імітацією групового згвалтування. Скандальне фото спричинило бурю в соцмережах.

Нова рекламна кампанія "Dolce&Gabbana" присвячена не традиційним родинним цінностям

"Гадаю, імітація групового згвалтування - це правильно, а ось ЕКЗ та одностатеві шлюби - ні - це життя за правилами "Dolce&Gabbana", - написала в своєму Twitter відомий модний оглядач Келлі Калтроуп, пише "New York Post".

Фото з Instagram Стефано Габбана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів