Джолі більше не зможе мати дітей

24 березня 2015, 10:16

Голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі розповіла про те, що таки видалили яєчники.

Відверто про свою операцію та втрату здатності знову народити зірка написала в колонці для "The New York Times".

"Два роки тому я писала про свій вибір зробити профілактичну подвійну мастектомію. Простий аналіз крові показав, що я є носієм мутації в гені BRCA1. Це дало мені приблизно 87% ризик розвитку раку молочної залози і 50% ризик розвитку раку яєчників. Я втратила матір, бабусю і тітку через рак", - почала свою розповідь Джолі.

Акторка зазначила, що хотіла, аби й інші жінки із зони ризику знали про існуючі варіанти:


"Я обіцяла, що продовжу повідомляти будь-яку наявну інформацію, яка може виявитися корисною, в тому числі про мою наступну превентивну операцію з видалення яєчників і фаллопієвих труб".

Джолі розповіла, що більше не зможе народити

За словами актриси, це менш складна операція в порівнянні з мастектомію, але її наслідки більш серйозні, оскільки у жінок починається "вимушена менопауза".

Як розповіла Джолі, вона готувала себе фізично і емоційно, обговорювала варіанти з лікарями, вивчала варіанти в рамках альтернативної медицини.

Актриса підкреслила, що пішла на цей крок не тільки через мутації в гені BRCA1, оскільки "позитивний BRCA-тест не означає необхідність операції", й існують інші можливості.

"Найважливіше - це дізнатися про існуючі варіанти і вибрати те, що правильно особисто для вас. Неможливо усунути весь ризик, і факт в тому, що я залишаюся схильною до раку. Я шукатиму природні способи посилити мою імунну систему", - зізналася актриса.

"Незалежно від гормонозамінної терапії, яку я проходжу, я тепер в стадії менопаузи. Я не зможу більше мати дітей, і мене чекають деякі фізичних зміни", - розповіла Джолі.

Актриса також заявила, що спокійно ставиться до свого майбутнього, і "не тому, що я сильна, а тому, що це частина життя".

"Боятися нічого", - зазначила Енджи.

Наостанок Джолі нагадала читачкам, що вони можуть дізнатися про наявні можливості і зробити правильний для себе вибір.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Анджеліна Джолі та Бред Пітт всиновили ще одного малюка і тепер мають сімох спільних дітей.

Фото з Facebook Анджеліни Джолі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів